luni, noiembrie 26, 2007

Viitorul


:)

Alta masina super




Lamborghini Reventon a provocat la intrecere un avion de vanatoare!


(Cel mai exclusivist Lamborghini a provocat la o intrecere un avion de vanatoare al armatei italiene.)

Evenimentul a fost organizat de Lamborghini pentru a promova modelul Reventon. De fapt a fost mai mult un eveniment pentru promovarea imaginii marcii, pentru ca modelul Reventon nu are neaparat nevoie de promovare. De ce? Pentru ca cele 20 de exemplare Reventon care vor fi fabricate au fost deja vandute unor pasionati, la pretul de un milion de euro (fara taxe) bucata, masinile urmand sa fie livrate anul viitor.
Intrecerea a avut loc pe aeroportul Ghedi, langa Brescia, pe o pista de 3 kilometri, protagonisti fiind un exemplar Lamborghini Reventon si un avion de vanatoare Tornado A200-A. Cum era de asteptat, masina a plecat mult mai bine decat avionul, dar la capatul pistei, cand avea deja 340 km/h a fost depasita de aparatul de zbor, care a decolat. E adevarat ca Reventon nu e singurul supercar care poate face asa ceva, dar spectacolul a fost la inaltime.
( Reventon, al carui design este inspirat din cel al avioanelor de vanatoare (de aici si ideea intrecerii), dispune de un propulsor V12 de 6,5 litri, care produce 650 CP si 660 Nm.)

Katie Melua - Nine Million Bicycles Video