marți, martie 24, 2009

Ce face o femeie cand tace?!


Se tot plang barbatii ca femeile vorbesc prea mult (fie vorba intre noi de unele ma plang si eu :-|)...de aici si statusul acela al meu: "Ce face o femeie cand tace?" :D
Multi au simtit nevoia sa imi raspunda...asa ca am insistat putin, curioasa fiind de diversitatea de raspunsuri. Mare mi-a fost dezamagirea cand am constatat ca exista un raspuns predominant si inca vreo cateva, care au mai remediat situatia. Parerea generala?! Femeia tace doar cand practica un anumit tip de activitate sexuala :-| ...majoritatea care au dat raspunsul acesta au fost barbati. Sunt foarte dezamagita insa de logica unor femei...caci am avut neplacerea sa primesc un raspuns verbal de la una din reprezentantele sexului frumos care m-a lasat fara replica. Hello, "domnisoara", e drept ca vorbesti mai mult si mai prost decat orice alta femeie pe care o cunosc...si nu mi-ar fi greu sa cred ca tu taci doar cand dormi si cand prestezi...si totusi, hai te rog eu, nu ne compara pe toate cu tine. Vrei ca generatia urmatoare sa fie una de retarzi??? Ptiuuu, bine ca nu citesti blogul (din nou fie vorba intre noi nici nu stie ce e ala un blog =)) ).
Dupa cum spuneam am primit si alte raspunsuri...Ce face o femeie cand tace? Pai...se gandeste la iubitul ei, pune tara la cale, cauta rezolvari, e trista, sau..dupa cum a spus Morfeu...e inteligenta. Cu substrat raspunsul tau, dar mi-a placut ;)
Cam astea au fost raspunsurile...pentru ca la un moment dat m-am plictisit de status...sau mai bine zis m-am plictisit sa ma intrebe cate unu care e continuarea bancului :))
Mai astept totusi pareri...

Image Hosted by ImageShack.us