marți, martie 24, 2009

Ce face o femeie cand tace?!


Se tot plang barbatii ca femeile vorbesc prea mult (fie vorba intre noi de unele ma plang si eu :-|)...de aici si statusul acela al meu: "Ce face o femeie cand tace?" :D
Multi au simtit nevoia sa imi raspunda...asa ca am insistat putin, curioasa fiind de diversitatea de raspunsuri. Mare mi-a fost dezamagirea cand am constatat ca exista un raspuns predominant si inca vreo cateva, care au mai remediat situatia. Parerea generala?! Femeia tace doar cand practica un anumit tip de activitate sexuala :-| ...majoritatea care au dat raspunsul acesta au fost barbati. Sunt foarte dezamagita insa de logica unor femei...caci am avut neplacerea sa primesc un raspuns verbal de la una din reprezentantele sexului frumos care m-a lasat fara replica. Hello, "domnisoara", e drept ca vorbesti mai mult si mai prost decat orice alta femeie pe care o cunosc...si nu mi-ar fi greu sa cred ca tu taci doar cand dormi si cand prestezi...si totusi, hai te rog eu, nu ne compara pe toate cu tine. Vrei ca generatia urmatoare sa fie una de retarzi??? Ptiuuu, bine ca nu citesti blogul (din nou fie vorba intre noi nici nu stie ce e ala un blog =)) ).
Dupa cum spuneam am primit si alte raspunsuri...Ce face o femeie cand tace? Pai...se gandeste la iubitul ei, pune tara la cale, cauta rezolvari, e trista, sau..dupa cum a spus Morfeu...e inteligenta. Cu substrat raspunsul tau, dar mi-a placut ;)
Cam astea au fost raspunsurile...pentru ca la un moment dat m-am plictisit de status...sau mai bine zis m-am plictisit sa ma intrebe cate unu care e continuarea bancului :))
Mai astept totusi pareri...

Image Hosted by ImageShack.us

4 comentarii:

Lily spunea...

Oare ce face o femeie cand tace ? poate gandeste sau poate ca se gandeste ...:)
.."Sunt prizoniera noptii albe..Intunericul se lasa din ce in ce mai adanc si mai apasator. Stau culcata cu ochii atintiti spre fereastra si privesc cerul acoperit de nori grei. Am senzatia ratacirii in universul gandurilor. Incerc sa adorm dar imi este imposibil, simt ca incaperea este prea mica, aerul mi se pare de nerespirat. Ma ridic din pat si pasesc agale spre fereastra, o deschid si las aerul rece si proaspat sa-mi patrunda gandurile. Privesc pe fereastra, dar nu vad nimic, ma simt total absenta, privirea imi este pierduta undeva, departe, in ganduri, vise. Intr-un tarziu aerul rece ma dezmeticeste, realizez ca-mi este frig si tremur. Inchid fereastra continuand sa privesc in gol, in golul de afara, in golul din sufletul meu, din intriorul fiintei mele . Desi atatea sentimente se lupta pentru suprematie, simt undeva , in adancul sufletului un gol. Ceva lipseste si nu-mi dau seama ce, iar lipsa acelui ceva genereaza teama, o teama care incepe odata cu lasarea serii si ma face o prizoniera a noptii albe. Intr-un tarziu, ma intorc in pat, e rece si-mi este frig, ma ghemuisc intre asternuturi, trag patura peste mine si incerc sa inchid ochii. Nici nu-mi mai simt pleopele, sunt grele, de nesomn, de ganduri, de vise, de dorinte, de amintiri, iar noaptea alba ma tine inca prizoniera. Mi-e dor, la naiba.. Noapte buna , iubire.. iti multumesc pentru simplul fapt ca existi!.."
O noapte linistita, vise frumoase! Numai bine!

Alya spunea...

Multumesc frumos!
La fel si tie!;)

Miruna Marinescu spunea...

femeile de obicei nu tac, asa ca nu stiu care ar putea sa fie raspunsul corect ...

uri spunea...

Ce face o femeie cand tace ... la ceea ce nici ele nu stiu sa raspunda iti zic eu, spre uimirea tuturor , gandesc !
Da si femeile gandesc ...
Gandesc bine sau prost !
Desteapta sau proasta !